Lo vi de la llibertat

Crònica breu:

Arribes a Sants, corres per comprar el bitllet, puges al tren, i patapam a Vilanova i la Geltrú parats 30 minuts (AGH!). Després el paio es folla i arribo a Reus 10 minuts més tard.

Arribo a la Palma, i com de costum començo a donar mil petons a tot quisqui! Coi quanta gent hi havia!! Parem la taula, perquè en sr. Papell havia portat més gent del compte i no hi cabiem, juasjuas! Comencem a menjar! Coi quants calçots m'he fotut..ara no tinc ni espai pel sopar..I comencem a beure, i a beure cada cop més! Fins que alfinal la cogorza és tant considerable que no t'aguantes ni de peu xDD. Arriba en Miquel del Roig, i tots a fer el hool (és que é molt gran aquest bon home)…I d'aquí fins al final…Beure, Cantar, Saltar i Riure (sip..sembla una cançó dels Pets xDD) Parla en Vendrell i patapam! Ressó a tot arreu… xDD Podria dir moooltes més coses..però ja m'he estès suficient xD Apali a descansar..

pd: Vi: Solà Fred. D.O. Masroig. (M'he endut una ampolla xDDDDD)

Gent que hi havia:

– Núria (leowk), Carles, Carles Caparrós, Alba, Natàlia, Àlex, Jordi Moli Moli Molineeera, Pau, Gerard, Oriol, Marc, Núria (Valls), Anna, Anna (estelada), Jordi (Boikot), Joan (valenciaroja), Jordi Rofes, Empar, Oriol (Papell), Benach xD(suposo q es diu Sergi xD), amics d'en Papell, nous militants…Buf!

Si és que Reus ha canviat molt, hi ha gent nova però tots molt macos. SEmpre treballant i sempre endavant! I amb l'aportació del vi i d'en Vendrell ha fet que hagi sigut una gran calçotada 😀

Us faig publicitat del vi:

 

Solà Fred. Montsant. Denominació d'origen: Masroig. 

[@more@]

Quant a aiguades

Espectant, mirant el món amb uns ulls neguitossos; sí, aquesta sóc jo i la més fidel reproducció de mi.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Lo vi de la llibertat

Crònica breu:

Arribes a Sants, corres per comprar el bitllet, puges al tren, i patapam a Vilanova i la Geltrú parats 30 minuts (AGH!). Després el paio es folla i arribo a Reus 10 minuts més tard.

Arribo a la Palma, i com de costum començo a donar mil petons a tot quisqui! Coi quanta gent hi havia!! Parem la taula, perquè en sr. Papell havia portat més gent del compte i no hi cabiem, juasjuas! Comencem a menjar! Coi quants calçots m'he fotut..ara no tinc ni espai pel sopar..I comencem a beure, i a beure cada cop més! Fins que alfinal la cogorza és tant considerable que no t'aguantes ni de peu xDD. Arriba en Miquel del Roig, i tots a fer el hool (és que é molt gran aquest bon home)…I d'aquí fins al final…Beure, Cantar, Saltar i Riure (sip..sembla una cançó dels Pets xDD) Parla en Vendrell i patapam! Ressó a tot arreu… xDD Podria dir moooltes més coses..però ja m'he estès suficient xD Apali a descansar..

pd: Vi: Solà Fred. D.O. Masroig. (M'he endut una ampolla xDDDDD)

Gent que hi havia:

– Núria (leowk), Carles, Carles Caparrós, Alba, Natàlia, Àlex, Jordi Moli Moli Molineeera, Pau, Gerard, Oriol, Marc, Núria (Valls), Anna, Anna (estelada), Jordi (Boikot), Joan (valenciaroja), Jordi Rofes, Empar, Oriol (Papell), Benach xD(suposo q es diu Sergi xD), amics d'en Papell, nous militants…Buf!

Si és que Reus ha canviat molt, hi ha gent nova però tots molt macos. SEmpre treballant i sempre endavant! I amb l'aportació del vi i d'en Vendrell ha fet que hagi sigut una gran calçotada 😀

Us faig publicitat del vi:

 

Solà Fred. Montsant. Denominació d'origen: Masroig. 

[@more@]

Quant a aiguades

Espectant, mirant el món amb uns ulls neguitossos; sí, aquesta sóc jo i la més fidel reproducció de mi.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.