Humor gràfic de qualitat

 

http://webs.racocatala.cat/freakcatalonia/

http://webs.racocatala.cat/dpclub/cap.htm

http://es.wikipedia.org/wiki/El_Jueves

http://www.eljueves.es/

 

Com heu pogut observar en els diferents mitjans de comunicació, la revista d'humor (i ben real), ha sigut "segrestada" per la justícia espanyola a causa de la portada d'aquest dimecres passat, és a dir, aquesta:

Extret de www.elpais.com

L'Audiència prohibeix la venda de l'últim nombre de 'El Dijous' per un presumpte delicte d'injúries a la Corona

AGÈNCIES – Madrid – 20/07/2007.

El jutge de l'Audiència Nacional Juan de l'Om ha ordenat, a petició de la Fiscalia General de l'Estat, retirar dels quioscs i prohibir la difusió de l'últim nombre de la revista satírica El Dijous per un suposat delicte d'injúries a La Corona. La portada del seu últim nombre, a la venda des d'ahir, representa una caricatura dels prínceps en una postura sexual explícita.

La vinyeta fa referència a l'ajuda de 2.500 euros a la maternitat anunciada pel president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, durant el debat de l'Estat de la Nació, i es pot consultar en la web del *semanario (www.*eljueves.és). Sota un gran titular en vermell que diu '2.500 euros per nen' apareix una caricatura de la parella practicant sexe. Ell li pregunta a ella: "T'adónes si et quedes prenyada?…. Això va a ser el més semblat a treballar que he fet en la meva vida".

Retirada d'exemplars

L'acte ordena a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat que procedeixin a retirar els exemplars de la revista dels punts de venda, així com que es desplacin a Madrid i Barcelona per a fer-se amb el motlle del dibuix.

El titular del Jutjat Central d'Instrucció nombre 6, que es troba de guàrdia aquesta setmana, requereix al director de la revista que identifiqui als autors de la caricatures, que podrien haver incorregut en els delictes contra la Corona previstos en els articles 490.3 i 491 del Codi Penal, que preveuen penes de fins a 2 anys de presó a qui cometés calúmnies o injúries contra el Rei o els seus descendents.
 
PROU CENSURA!
LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ! 

 

 

 

[@more@]

Quant a aiguades

Espectant, mirant el món amb uns ulls neguitossos; sí, aquesta sóc jo i la més fidel reproducció de mi.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.